- Poor starv'ling bard, how small thy gains!
How unproportion'd to thy pains! -

zondag 25 januari 2009

vanavond cobra bij 'dader breekt in' - tonka radio - van middernacht tot 1 uur

Radio FM 92.0

"Dader. breekt in" is een wekelijks radioprogramma vol hiphop, rock, interviews en live muziek.
Te beluisteren, maandagochtend van 00:00 tot 01:00 op Radio Tonka, 92.0 FM of via internet www.denhaagfm.nl
Who I'd like to meet:
26 januari:

- Kern Koppen -
http://www.kern-koppen.com
- Max "Cobra" Lerou -
http://maxlerou.blogspot.com

About dader.
Dader. maakt Nederlandstalige hiphop en schrijft gedichten.

Vanaf 2004 is hij vaak te vinden geweest bij open mic en jamsessies. In 2006 kwam daar het voordragen van gedichten bij. Uiteraard zijn ook de nodige (rock)bandjes "versleten" waaronder Groovebox de bekenste is.

Omdat hij niet stil kon zitten in de tussentijd is hij bezig gegaan met zijn 1e liefde; hiphop. "Na al jaren de hiphopscène te supporten werd het tijd om zelf aan de slag te gaan en mijn steentje bij te dragen".

Geïnspireerd door zowel Osdorp Posse als Extince probeert Dader. de balans te vinden tussen "knowledge"raps en entertainment. Grootste voorbeeld is dan ook KRS-ONE waarmee hij in 2006 een open mic mocht delen tijdens een afterparty in Bitterzoet.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een volledig album en is het wachten op de release van mini-cd "de Kunst van het doen" en dichtbundel "Schuldig".

About Radio Tonka
Traditional Hague Free radio underground shit, jazz, sound art, psychedelics, tekno, ethnofolk, interviews, concerts, worldmusic, bizarre records, the underground agenda, poets, drunk DJs, hard action, dubreggea, crustpunk and other unpredictable sounds and noises.The programs are broadcasted and presented live and direct from the dirty Radio Tonka Basement Studio. Nightly shows on Den Haag FM, every working day from 00:00 till 2:00. Ether: 92.0 MhZ., Cable: 92.9 Mhz.

Geen opmerkingen: