- Poor starv'ling bard, how small thy gains!
How unproportion'd to thy pains! -

vrijdag 5 juni 2009

ALWEER EEN BOTERHAM MET EER - ons ditmaal toegeworpen door biebmiep catherine theissens

Kijkt u nou toch weer eens meneer Komrij.
Bijna drie decennia nadat u zich gramstorig uitliet over de sneetjes brood, zo rijkelijk belegd met eer en roem (dichters mochten komen duinwandelen of koekhappen voor honderd pop de man/vrouw en of ze dan tussen het hijgen en kauwen door nog wat wilden declameren) hebben ze nog niks geleerd, de schotsgeruite trutjes met hun schele koppies.
Niks geleerd...wat zeg ik? Het kan nog erger. Hoezo honderd pop? DEELNAME IS GRATIS.
Leest u even mee?

Geachte dichters,

Op zaterdag 6 juni in het kader van het tweede Podium Westland organiseert Bibliotheek Westland een dichterspodium. U kunt zich hier voor opgeven. Zie het onderstaande persbericht. U kunt zich bij mij aanmelden.

met vriendelijke groet,

Catherine Theissens
Bibliotheek Westland

Dichterspodium tijdens het Podium Westland

Podium Westland zal in 2009 voor de tweede keer op zaterdag 6 juni gehouden worden op het terrein van 'Het Westerhonk' in Monster. Het Podium is een initiatief van Stichting Openluchttheater Westland, Westlandtheater De Naald, Culturele Raad Monster, Culturele Raad Naaldwijk, Stichting Bibliotheek Westland en zorginstelling Het Westerhonk.

Bibliotheek Westland organiseert net als vorig een dichterspodium tijdens deze Westlandse Uitmarkt. Iedereen die vorig jaar gedichten heeft voorgedragen, is van harte welkom om op zaterdag 6 juni zijn of haar gedichten voor te dragen . Het dichterspodium bevindt zich op een betere plek dan vorig jaar en er zal ook minder geluidsoverlast zijn van de andere podia. Bovendien zal Bart Chabot aanwezig zijn om het dichterspodium te openen, te sluiten en voor te dragen uit eigen werk. U kunt zich aanmelden voor de sessies om 12.30 uur, 13.30 uur, 14,30 uur en 15.30 uur. U kunt aangeven welk tijdstip uw voorkeur heeft, eventueel voor meer dan één sessie.

De deelname is gratis.

U kunt zich aanmelden bij Catherine Theissens, Bibliotheek ’s-Gravenzande

Geen opmerkingen: