- Poor starv'ling bard, how small thy gains!
How unproportion'd to thy pains! -

maandag 16 april 2012

ondertussen bij pom wolff

Nieuws : MAX LEROU nu dichter bij eijlders – of wat hadden reinier de rooie, nihad hrustanbegovic, michiel van rooij met elkaar gemeen? Eijlders thema kunst van alle kanten belicht met 'Haagse bluf en Amsterdamse kapsones'.Morgen zeker drie verhalen hier. Nu maar eerst even de foto's. Max lerou dichter bij eijlders. De bundel vloog amsterdam in. Als u er nog een wil bemachtigen moet u snel naar mieke, snel naar de bar. Later is nu! En ja hoor hij was trots. Max te midden van de hardcore van eijlders ronald offerman, lisan lauvenberg, rik comello, frans terken, joop scholten, loes essen, jako fennek, sander brouwer, domninique van amsterdam, jan willem van hamel, michiel van rooij, martin aart, ik kan eindeloos doorgaan – de ouwe aachenende ook, aurora guds. Hoog bezoek – een virtuoze concertgebouw pianist, reinier de rooie de parel van hengelo (nog even stadsdichter) op bezoek. Eijlders heet iedereen welkom.


de nieuwe eijlders bundel. laten we bij het begin beginnen. de presentatie van de jaarlijkse bundel. de belangrijkste werken van max in amsterdam bijeengebracht. de titel zijn devies.signeersessie na zijn optreden. max memoreerde een stuk amsterdam dat 50 jaar geleden de fik in vloog nabij eijlders. op zijn site moet u dat maar nalezen.hoog bezoek uit Hengelo
de stadsdichter reinier de rooie, zou het een idee zijn? eijlders op pad in hengelo? in het lambooijhuisje. reinier had een voornaam concertgebouw pianist (bovenal accordeon-virtuoos, zie link red.) als gast meegenomen. paste in het thema kunst van de middag.


Nihad Hrustanbegovic

de jongen speelde eijlders bijna naar god, aan gort.


en waren er mooie meisjes bij meneer wolluf. brult bettie hier opgetogen in de VU. 'wijvenjagers die dichters vertel mij wat.' je bent wel weer helemaal de oude, bettie als ik je zo mag samenvatten. én je bent ook op de hoogte als ik zo vrij mag zijn.liet bet het viltje zien geschreven door MICHIEL VAN ROOIJ voor webmaster. dichter legt op een verantwoorde poetische wijze vast wat ze zo fijn in de VU verwoorden. je moet het poetisch zien bettie. 'geen pik is zo hard als het leven' en meneer lerou kan het weten.over michiel van rooij hier morgen meer. de dichter van eijlders die aan het roelof hartplein woont en hoe we over jan arends spraken.
over lisan wil ik morgen ook nog een dingetje kwijt. zet u maar schrap. waarom was jako te laat? ik heb het voor u achterhaald. albert van de dingus zal hier met rode oortjes lezen. zo hebben we morgen ook nog wat. van alle kanten kunst vandaag - waarom is eijlders op de derde zondag van de maand het hart van amsterdam? eigenlijk zijn er geen woorden voor. het is een feest om op een plaats te mogen zijn waar zoveel gegeven wordt.

Pom Wolff, 16 april 2012

Geen opmerkingen: