- Poor starv'ling bard, how small thy gains!
How unproportion'd to thy pains! -

donderdag 21 april 2011

Help Martin Aart de Jong aan ramen voor 'zijn' school in Nepal.

Martin Aart de Jong. We kennen hem onder meer als dichter en (voormalig) columnist bij Pomgedichten. Minder bekend is dat hij enkele maanden per jaar als vrijwilliger les geeft op een schooltje in Nepal.
Het schooltje moet echter nu wel eens een keer af. Ramen zouden bijvoorbeeld toch wel erg praktisch zijn. Maar hoe kom je aan de daarvoor benodigde 3oo euro wanneer er in je eigen platvink geen duppie meer te vinden is?

Dit is wat Martin op facebook schrijft:

"Aan het proberen binnen een week 300 euro in te zamelen voor ramen in een school in Turlungkot Nepal. Optie 1: schilderij verkopen van Karna. Optie 2: zondag mensen uitnodigen voor een Nepalese maaltijd voor 10 euro."

Dan gaan je vrienden je helpen. Toch?
Hier een foto van een prima fiets; geschikt voor jongens van plmns 9 - 12 jaar.We gaan deze fiets bij opbod verkopen.Martin emotioneel: "ik zag het eigenlijk helemaal niet meer zitten.. zat helemaal aan mijn tax qua vrijwilligerswerk en sta rood dus zelf lappen was geen optie. .. Ik kreeg een wanhopig mailtje uit Nepal..of ik alsjeblieft geld kon overmaken voor de ramen zodat de school bij de opening er enigzins "af" uitzag. dit zal ik nooit vergeten, zelfs niet als de fiets maar een tientje opbrengt. Dank."

Dus kom op mensen, trek die poeplap koop die fiets. Paar tientjes moet toch kunnen?

Geen opmerkingen: